• İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C

İsmail Zelvi: ​Siyonizmin Sosyal Mayın Eşekleri

İsmail Zelvi: ​Siyonizmin Sosyal Mayın Eşekleri
Türkiye dış politikada yalnız kaldı, bu yüzden dünya kamuoyunda haklarını savunamıyor söyleminin dostlarıyla uğraşanlar düşmanlarıyla savaşamaz darbı meselinden hareketle dostlarımızla aramızı açacak AB, ABD, Rusya ve Çin gibi emperyal güçlerin sivil toplum örgütlerinden fonlanan sosyal mayın eşeklerinin söylemleri olduğunu anlamayan kaldı mı?
 
Enerji, silah, ilaç, gıda, bilişim teknolojileri kartelleri üzerinden kurulan dünya hegomanyasının sahibi Siyonist çete, Sunni-Şii çatışmaları ile paramparça ettikleri coğrafyada siyasal İslamcı-selefi rekabeti ile de Sünni cepheyi bölmeyi hedefliyor. Asıl amaç ise İslam coğrafyasının siyosinstlerle bağlarının güçlendirilmesi görüntüsü ile teslim alınması. İslam dünyasının tek çatı altında toplanmasını önleme planında ise işe BAE, Suud, Mısır gibi teslim alınmışlarla birlikte Bahreyn, Kosova ve Sudan gibi zayıflardan başlıyor.
 
İsrail, Armagedon savaşı ve Filistin işgalini zamana yaymış durumda. Attığı her adımı önce hazmettiriyor sonra da yeni adıma hazırlanıyor. BM’nin yasadışı yerleşimlere karşı aldığı bütün kararlara rağmen İsrail’in nüfus perspektifine göre, 2024 yılında 10 milyon, 2048 yılında 15 milyon, 2065 yılında ise 20 milyon olmayı hedefliyor. Bu nüfusun yüzde 25’ni ise doğumlardan değil dışardan getireceği yasadışı göçmenlerle sağlamayı planlıyor. Yani yeni yasadışı yerleşim yerleri kuracağını açık açık deklere ediyor.
 
Kudüs ve Mescid-İ Aksa işgal planlarını ise Müslümanların zaafları üzerinden gerçekleştirmek için adım adım ilerliyor. Siyonizmin gönüllü mayın eşeği Prens Selman, Kışıkçı cinayetinde dahlinin olduğuna gösteren Patriot Act’ın ilgili bölümünün yayından kaldırılması karşılığında Neflixe pedofili ve eşcinsel içerikli yayınlarına izin verecek kadar teslim olmuş durumda.
Bu haber toplam 528 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim