• İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

“İstiklâl Marşı Yılı” için gençler iş birliği yapacak

“İstiklâl Marşı Yılı” için gençler iş birliği yapacak

24.01.2021 tarihinde Zoom uygulaması üzerinden Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Genel Sekreter Doç. Dr. Muhammet Enes Kala ve Genç Memur-Sen Başkanı Mustafa Başkara'nın katılımlarıyla Türkiye Yazarlar Birliği Gençlik Birimi ve Genç Memur-Sen yönetim kurulu üyeleri bir araya geldiler.

Genel Başkan Arıcan; 2021 yılının İstiklal Marşı Yılı olması münasebetiyle bir araya gelinen toplantıda Türkiye'nin önemli iki büyük sivil toplum kuruluşunun birlikte çeşitli faaliyetler yapacağına değindi. Arıcan, Türkiye Yazarlar Birliği'nin hazırlamış olduğu 2021 İstiklal Marşı Yılı program listesini ve Genç Memur-Sen'in hazırlamış olduğu 2021 İstiklal Marşı Yılı program listelerini dinledi ve birçok ortak program yapılabileceğini söyledi.

Başkan Arıcan, sadece Türkiye'de değil aynı zaman da Mehmet Akif Ersoy'un bulunduğu ülkelerdeki şehirlerde de çeşitli faaliyetlerin yapılmasını hatta hangi ülkede Mehmet Akif Ersoy sevdalısı varsa orada programlar düzenlenebileceğini belirterek bunun için tüm imkanlarını kullanacaklarını belirtti.

Genç Memur-Sen Başkanı Mustafa Başkara da yaptığı konuşmada 2021 yılı boyunca bütün kamu kurum ve kuruluşlarınca İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri düzenleneceğini bu kapsamda, TYB Gençlik birimi ile ortak etkinlikler için yapılan ön görüşmenin oldukça verimli geçtiğini vurguladı.

whatsapp-image-2021-01-24-at-19.04.32.jpeg

Bu haber toplam 412 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim