• İstanbul 16 °C
  • Ankara 26 °C

İzdiham 53. Sayısı Çıktı

İzdiham 53. Sayısı Çıktı

“Aniden gitmek muhteşem bir şeydir. Daha muhteşem olanı ise asla geri dönmemektir.” diyerek hepimizden önce sözünde duran ve biz sevenlerini ölümün başlangıçların en hakikisi olduğuna ikna edercesine aramızdan ayrılan Genel yayın yönetmenimiz, canımız, ciğerimiz, abimiz, kardeşimiz, dostumuz Bülent Parlak’ın elinin değdiği, gözünün bizatihi gördüğü, heyecanının kabardığı, öfkesini cilaladığı, inancını büyüttüğü, umudunu yeşerttiği ve geleceğe verdiği sözünü bir kez daha yerine getirdiği İzdiham Dergisi’nin 53. Sayısı çıktı.

İlk sayıdan itibaren her yazarla, her yazıyla ve her sloganla teker teker ilgilenen, dergideki fotoğraf seçimlerinden yazı puntolarına kadar derginin her zerresine tüm hücresiyle tesir etmiş ve İzdiham Dergisini kendi varoluş sancısının en mühim tezahürü haline getirmiş kıymetli Bülent Parlak, son sayıda okurlarını kapaktan selamlıyor.

Bir röportajında, “okurlara söylemek istediğiniz bir şey var mı” diye sorulduğunda, o samimi gülümsemesini yüzüne çağırarak verdiği cevap hâlâ kulaklarımızda. “Okurlara söylemek istediğim herhangi bir şeyim yok, yüz yüze görüşürsek konuşuruz, eğer görüşemezsek de ahirette karşılaşırız.” Hazırladığı bu son sayı ve daha öncekiler de dahil, İzdiham dergisinin kıymetli okurlarına, Bülent Parlak’ın çok kıymetli dostlarına ve tüm sevenlerine bir mektup mesabesinde…

53. Sayı yine okurlarına kayboluş pusulası oluyor. Her yazı kendi hikayesini bağırmadan usulca fısıldayarak anlatıyor ve sakince köşesine çekiliyor.

Devamı: https://www.izdiham.com/izdiham-53-sayi-cikti/

Bu haber toplam 588 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim