• İstanbul 16 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 15 °C
  • Konya 8 °C
  • Sakarya 11 °C
  • Şanlıurfa 16 °C
  • Trabzon 16 °C
  • Gaziantep 12 °C
  • Bolu 7 °C
  • Bursa 15 °C

Prof. Dr. Sefa Saygılı'dan: Susturulmaya çalışılan lider

Prof. Dr. Sefa Saygılı'dan: Susturulmaya çalışılan lider
Çin’in Doğu Türkistan özerk bölgesinde (hiç de öyle değil) 9 Uygur Türk’ü öldürülmüş. Bu zulme karşı haykıracak dünya lideri Tayyip Erdoğan maalesef bu ara ülkesinde kendisine karşı hain ellerce düzenlenen kumpasla boğuşuyor.

sefasayglÇin’in Doğu Türkistan özerk bölgesinde (hiç de öyle değil) 9 Uygur Türk’ü öldürülmüş. Bu zulme karşı haykıracak dünya lideri Tayyip Erdoğan maalesef bu ara ülkesinde kendisine karşı hain ellerce düzenlenen kumpasla boğuşuyor.

Filistin’de, Suriye’de, Irak’ta yine kan var, gözyaşı var. Maalesef “one minute” diye bu zalimleri uyaracak liderimiz ayağına atılan çelmeyle meşgul.

Türkiye için dünyada adım atmadık ülke bırakmayan, insanımız için çırpınan başbakanımız enerjisini içten gelen darbeye harcar oldu.

Belli ki bunlar dış güçlerin maşasıdırlar. Onların bir hesabı var ancak Rabbimin de hesabı var…

03.01.2013 Milat

Bu haber toplam 436 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim