• İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu: Emperyalizmi ve Uzantılarını Cesaretlendirmek

Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu: Emperyalizmi ve Uzantılarını Cesaretlendirmek
Millet ittifakının adayının kim olacağı merakı ve tartışması süre dursun. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bazı açıklamaları iktidar olması halinde neler yapacağına dair açıklık kazanıyor.

Kılıçdaroğlu diyor ki; "Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlerine son verilenler, hiç kimse merak etmesin. Yargı kararları ile 1 hafta içinde tamamını görevlere iade edeceğiz. Hiç kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz"

Bu açıklama bir dizi soru ve sorun üretiyor. KHK ile görevlerine son verilenlerin, tek tek durumlarını incelemeden, haksızlık yapanları varsa onları ayrıştırmadan örgüt aidiyetlerinin derecesini irdelemeden toptan hepsini mağdur kabul ederek, görevlerine iade etmek; 15 Temmuz gerçeğini, FETÖ' nün amacını hiçe saymak, yok saymak anlamına gelir ki, 15 Temmuz şehitlerinin kemiklerini sızlatır

FETÖ'nün tam da istediği budur. Son zamanlarda cesaretlenmesinin sebebi de budur. Toptancı bir yaklaşımla KHK üzerinden verilen mesaj, FETÖ ve arkasındaki küresel efendilerine siyasi kulvar açılması algısına da yol açar ki, Biden ve derin ABD unsurları bundan hoşnut kalır.

Devamı: https://www.aksam.com.tr/yazarlar/prof-dr-yasar-hacisalihoglu/emperyalizmi-ve-uzantilarini-cesaretlendirmek/haber-1211760

Bu haber toplam 208 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim