• İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Rektörümüz Genç Yazarlar Kurultayının Açılışına Katıldı

Rektörümüz Genç Yazarlar Kurultayının Açılışına Katıldı
Türkiye Yazarlar Birliği tarafından Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığının destekleriyle dördüncüsü düzenlenen Türkiye Genç Yazarlar Kurultayı ‘Edebiyat ve Gençlik’ temasıyla Yalova’da başladı.
Edebiyata yeni isimler kazandırmak, gençlerin yazma yeteneklerini ortaya çıkarmak, geliştir...
Türkiye Yazarlar Birliği tarafından Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığının destekleriyle dördüncüsü düzenlenen Türkiye Genç Yazarlar Kurultayı ‘Edebiyat ve Gençlik’ temasıyla Yalova’da başladı. Edebiyata yeni isimler kazandırmak, gençlerin yazma yeteneklerini ortaya çıkarmak, geliştirmek, okumaya ve yazmaya teşvik etmek, dil bilgisi ve yazım kurallarını etkin bir şekilde öğrenmelerini sağlamak amacıyla, 4. Uluslararası Genç Yazarlar Kurultayı Yalova’da toplandı. Kurultay’ın açılış törenine Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’da katıldı.  Uluslararası Genç Yazarlar Kurultayı’nın açılışında konuşan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı konuşmasında; böylesine eğitici bir kurultayın tekrar Yalova’da toplanmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Buna ek olarak edebiyatın farklı alanlarında, yazmaya hevesli olan genç yetenekleri ülkemize kazandırmak için 44 yıldır çabalayan Türkiye Yazarlar Birliği’ne ayrıca teşekkürlerini sundu.

Devamı: https://www.turkuazgazetesi.net/haber/10487558/rektorumuz-genc-yazarlar-kurultayinin-acilisina-katildi
 
Bu haber toplam 228 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim