• İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C

"4. Uluslararası Genç Yazarlar Kurultayı", 3 Haziran'da başlayacak

"4. Uluslararası Genç Yazarlar Kurultayı", 3 Haziran'da başlayacak
Türkiye Yazarlar Birliğinin (TYB) bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceği "Uluslararası Genç Yazarlar Kurultayı", 3 5 Haziran'da..

Türkiye Yazarlar Birliğinin (TYB) bu yıl dördüncüsünü düzenleyeceği "Uluslararası Genç Yazarlar Kurultayı", 3-5 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TYB'den yapılan açıklamaya göre, 30 yaş altı 40 gencin deneyimli yazarlarla buluştuğu kurultayın ilki 2016'da Ankara'da, ikincisi 2018'de "Gençler ve Edebiyat" temasıyla ve üçüncüsü "Geleceğin Edebiyatı: Dijitalleşme, Gençlik ve Edebiyat" temasıyla Yalova'da gerçekleştirildi.

Genç yazarlara kendilerini ifade etme imkanı sunmayı amaçlayan kurultayda katılımcılar, bu yıl da Türkiye'nin farklı şehirlerinden yazarlarla tanışma fırsatı elde edilebilecek ve tecrübelerinden istifade etme imkanı da bulabilecek.

4. Uluslararası Genç Yazarlar Kurultayı'na basılı bir eseri bulunan, daha önce yazıları çeşitli süreli yayınlarda yayımlanan ve 30 yaşını aşmamış herkes başvuru yapılabilecek.

Kurultaya son başvuru tarihi ise 13 Mayıs olarak belirlendi. Başvurular, TYB'nin belirlediği kurul tarafından değerlendirilecek.

Devamı: https://www.kayserisondakika.com.tr/4-uluslararasi-genc-yazarlar-kurultayi-3-haziran-da-baslayacak/156754/

Bu haber toplam 404 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim