• İstanbul 21 °C
  • Ankara 24 °C

Türk Basınında İstiklâl Marşı Şâirimiz MEHMED ÂKİF ERSOY

Türk Basınında İstiklâl Marşı Şâirimiz MEHMED ÂKİF ERSOY
Araştırmacı – Yazar M. Emin Gerger ve Dr. Ramazan Topdemir’in birlikte yazdıkları; “Türk Basınında İstiklâl Marşı Şairimiz Mehmed Akif Ersoy” adlı eser, Gerger Yayınları tarafından yayınlandı. Kitap toplam 328 sayfa ve altı ana bölümden oluşuyor.

Kitap; İstiklâl Marşı Şairimiz Üstad Mehmed Âkif Ersoy’un hayatı, kişiliği, davâsı, mücadelesi, Millî Mücadele’de yaptığı hizmetleri, İstiklâl Marşı’nın TBMM’de kabulü, Yazdığı Şiirlerden seçmeler, hakkında yazılmış Şiirler, konuşmaları, fikirleri, Türk Edebiyatındaki seçkin konumu hakkında çok önemli bilgi, belge ve fotoğrafları içeriyor. Kitap altı Ana Bölüm ve toplam 328 sayfadan oluşuyor.

Araştırmacı-Yazar M. Emin Gerger ve Yrd. Doç. Dr. Ramazan Topdemir’in; Üstad Mehmed Akif Ersoy’un külliyatından, emek mahsulü olarak yayınladıkları bu önemli araştırma kitabı, yediden yetmişe herkes tarafından mutlaka okunması gereken bir başucu ve kaynak eser durumunda!

Eseri istemek için iletişim: Gerger Yayınları- megerger@hotmail.com

Tel: 0 (532) 522 61 64

Bu haber toplam 665 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
    Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim