• İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Türkiye’nin "Kültür Yıllığı" yayında

Türkiye’nin "Kültür Yıllığı" yayında
Bir zamanlar yayıncılık dünyasında kendine çokça yer bulan ‘yıllık yayıncılığını’ geleneğini yaşatmaya devam eden Zeytinburnu Kültür Sanat, Türkiye’deki kültür sanat olaylarının derlendiği “ZKS Kültür Sanat Yıllığı”nı okuyucuyla buluşturdu.

Türkiye’deki kültür sanat olaylarını yeni bir biçimde ve derli toplu bir hâlde okurlara sunan ZKS Kültür Sanat Yıllığı yayınlandı. Yıllık, kültür alanını meydana getiren tüm kolların her birinde yılın bilançosunu kuşbakışı da olsa görmeyi mümkün kılan bir yaklaşım sunuyor. ZKS Kültür Sanat Yıllığı, Zeytinburnu Kültür Sanat’taki etkinliklerin krono­lojik dökümü ile Türkiye’deki önemli gelişmelerden bir kısmını derleyip bir araya getirirken, bunun yanında her zamanki gibi yıl içindeki gelişmeleri perspektif, yorum ve portre yazılarıyla kısa da olsa masaya yatırıyor. 

KÜLTÜR DÜNYASINDAKİ 1 YILLIK GELİŞMELER MERCEK ALTINDA

ZKS Kültür Sanat Yıllığı’nın üçüncü sayısı alanın takipçileri için hazine niteliğinde sayılabilecek 43 akademisyen, sanatçı, yazar, şair, gazeteci ve eleştirmeni bir araya getiriyor. Köklerimizden geleceğe uzanan özgün bir kültür sanat politikası yaklaşımıyla 2021 Haziran’ı ile 2022’nin Mayıs ayı sonuna kadar bizdeki pek çok olaya yer vererek kül­tür dünyamızı anlamak için çok değerli kılavuzu ortaya koyuyor. 

Devamı: https://www.dunyabizim.com/kitap/turkiyenin-kultur-yilligi-yayinda-h46887.html

Bu haber toplam 1051 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim