Türkiye Yazarlar Birliği bünyesinde 14. yılına giren, 400’ün üzerinde mezunu bulunan Yazar Okulu – Yazarlığa Hazırlama Seminerleri’nin 20. dönemi devam ediyor.
2000 yılında düzenli olarak başlatılan Yazar Okulu, “Günümüz yazarının yazma donanımı ne olabilir, ne olmalıdır?” sorusunu cevaplayacak bir yapı ve muhteva üzerine oturuyor.
Günümüzün genç yazarı, hangi alanda olursa olsun, düşünce açılımı sağlayacak mantık, felsefe, yanında, siyasi sistem bilgisi, toplum ve ideoloji, edebiyat ve iletişim gibi konularla hep durdurulmaya, duraksatılmaya çalışıldığı izlenimi uyanan din düşüncesi konusunda bilgilenmek zorundadır.
Bu çerçevede hazırlanan derslerde bugün Doç. Dr. Gürbüz Deniz ile "Din ve Düşünce" dersi yer alacak.
İletişim: 0312 232 05 71
Sümer 1 sokağı 11/5































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.