• İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

Yeni Üyemiz: Nilüfer Gül

Yeni Üyemiz: Nilüfer Gül
Türkiye Yazarlar Birliği(TYB) yeni üyelerini tanıtıyor.

Nilüfer (Akın)Gül, 13 Ağustos 1982 yılında Sivas İli Hafik İlçesine bağlı Gölcük Köyünde dünyaya geldi. İlköğretimi üçüncü sınıfa kadar kendi Köyünde, devamını ve ortaöğretimini Sivas merkezde İ.H.L’nde  tamamladıktan sonra 28 Şubat nedeni ile öğrenimine uzun bir ara vermek zorunda kaldı.

Bu arada evlenen ve ikisi erkek, üçü kız beş çocuk dünyaya getiren (Akın)Gül sonradan Cumhuriyet Üniversitesi İlâhiyat Fakültesi bölümünü okudu. Çeşitli dergi ve gazetelerde çok sayıda eseri olup kendisi, hal-i hazırda Gergef Edebiyat Dergisi, İrade Gazetesi ve NETHABERLER.COM haber portallarının da daimi yazarlarındandır. 

TRT tarafından belgeseli çekilen 'Bir Şehit Bir Öykü Bir Şiir' isimli birinci  kitap projesinde yer aldıktan sonra ikinci kitap projesinde de yer almıştır. 'Kalp Kaç Köşe' isimli şiir kitabının müellifi olan, müstear ismini 'Leylifer' olarak kullanan Nilüfer A(kın)Gül  edebi ve dini içerikli radyo programları yapımcılığına ve sunuculuğuna devam etmektedir. 

Bu haber toplam 470 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim