• İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

Yıldıray Çiçek: Selde, depremde karda hep rezillik...

Yıldıray Çiçek: Selde, depremde karda hep rezillik...
Son bir yıldır Türkiye’nin birçok bölgesinde akarsu, dere, ırmak, nehir, göl, çay suyunun kuruması, çekilmesi, azalması ve geciken kar yağışı hepimizi “kuraklık gelecek” korkusuna sevk etmişti.

Çok şükür Adana, Mersin, Antalya gibi çok nadir kar yağan illerimiz olmak üzere Türkiye’nin her bölgesine aşırı kar yağışı gerçekleşti. Kar yağışı halen de devam ediyor ve devam edecek gözüküyor. Kar berekettir, kar mikrop öldürür, toprağın besin kaynağıdır, çiftçiye müjdedir.

Bu açıdan bakıldığında doğa, toprak, çiftçi adına bu bereket sevindiricidir. Bu açıdan bakınca mutlu oluyoruz.

         Bu kar yağışının bir faydası da siyaset alanında proje peşinde koşanları, beceriksizlikleri, çapsızlıkları deşifre etmesi olmuştur. Bu yönünün de bereketli olmasını diliyoruz. Türkiye’nin birçok iline aşırı kar yağdı. Ama en çok konuşulan il ise İstanbul oldu. Çünkü İstanbul’un başında selde, depremde ve hizmette sicili oldukça bozuk Ekrem İmamoğlu gibi bir belediye başkanı var.

         İBB Başkanı olduğu ilk aylarda İstanbul’da büyük bir sel olmuştu. O, bu sel karşısında Bodrum’dan poz vermeyi tercih etti. Günlerce İstanbul’a gelmedi. Tepkiler çoğalınca bir zahmet çıkıp geldi ve bir gün durup geri Bodrum’a tatile gitti. İstanbul halkı yaşanan selin maliyeti ile boğuşurken Ekrem İmamoğlu tepkiler karşısında ne dedi biliyor musunuz?

Devamı: https://www.turkgun.com/selde-depremde-karda-hep-rezillik-makale-173356

Bu haber toplam 162 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim