• İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Bu yaz ne okuyalım diyenlere öneriler

Bu yaz ne okuyalım diyenlere öneriler
Kovid-19 sebebiyle farklı bir yaz geçiriyoruz. Bu yaz pandemi sebebiyle evde kalmayı, memlekete veya tatile gitmeyi erteleyeceğiz.

Ya da çok rağbet edilmeyen yerler tercih edilecek. İster evde ister seyahatte ne okuyalım derseniz sizler için Okur Kitaplığı’ndan güzel bir seçki hazırladık:

Kur'an'da Suyun Varlığı
İskender Şahin
Okur Akademi
2018

Su, vahiy ekseninde imana, ahlâka ve ibadete götüren önemli bir araç olarak kullanılmış ve insanın hakikatle tanışıp onu içselleştirmesinde büyük bir görev icra etmiştir. Pek çok dînî esasın adeta dili olan suyun, maddî ve manevî yönüyle beşeriyete verebileceği içerisinde hidayete götüren ilahî hakîkatleri barındıran mesajlara sahip olduğu muhakkaktır. Su konusunda bilimin ortaya koyduğu ispatlanmış veriler ile Kur'ân-ı Kerîm'in sunduğu hidayet ve hikmet odaklı bilgilerin bir arada değerlendirilmesi sayesinde, söz konusu hakîkatlerle yüklü mesajların muhataplar tarafından daha sağlıklı bir şekilde algılanacağı aşikârdır.

Devamı: https://www.dunyabizim.com/bu-yaz-ne-okuyalim-diyenlere-oneriler-resimleri,11796.html

Bu haber toplam 411 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim