• İstanbul 11 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 16 °C
  • Konya 11 °C
  • Sakarya 11 °C
  • Şanlıurfa 18 °C
  • Trabzon 15 °C
  • Gaziantep 16 °C
  • Bolu 5 °C
  • Bursa 11 °C

Cem Küçük'ten: IŞİD satrancında Türkiye piyon değildir!

Cem Küçük'ten: IŞİD satrancında Türkiye piyon değildir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Amerika ziyaretleri devam ediyor. Erdoğan New York'a bakan, bürokrat, gazetecilerden oluşan büyük bir heyetle geldi.
cemkucuk123

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Amerika ziyaretleri devam ediyor. Erdoğan New York'a bakan, bürokrat, gazetecilerden oluşan büyük bir heyetle geldi. Akif Beki'nin yazdığına göre protokolde olmamasına rağmen işadamlarının bir kısmı New York'a gelmiş. Gezinin önemli bölümü IŞİD'e ayrılmış durumda. Bütün temaslar bu yönde yapılıyor.

Oraya geçmeden önce birkaç hususun altını çizmekte fayda vardır. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın siyaset anlayışı ve çevresine bakışı özetleyen bir durum var. ABD'ye giden heyette bakanlar, bürokratlar ve gazeteciler dışında sadece iki milletvekili vardı. Biri Binali Yıldırım, diğer Egemen Bağış. Binali Bey İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayıydı. Kazanamadı ama Erdoğan onu hep yanında tuttu. Aynı şekilde Egemen Bağış da 17 ve 25 Aralık süreçlerinden sonra hep Erdoğan'ın yanındaydı. Bu iki isim tüm fitne ve komplolara rağmen sadakatlerinden ödün vermediler. Sürekli hizmet ettiler.

 

Yazının devamı için: http://www.yenisafak.com.tr/yazarlar/CemKucuk/isid-satrancinda-turkiye-piyon-degildir/56057

Bu haber toplam 659 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim