• İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

D. Mehmet Doğan: “Melih Gökçek iddiasını ispat etsin, yoksa müfteridir, şerefsizdir!”

D. Mehmet Doğan:  “Melih Gökçek iddiasını ispat etsin, yoksa müfteridir, şerefsizdir!”
TYB Şeref Başkanı D.
d.mehmetdogan_hdd

TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, ne Türkiye Yazarlar Birliği’nin ne de şahsının Ankara belediye başkanı Melih gökçek’ten hiç bir talebi olmadığını, iddiasını ısbat etmezse “şerefsiz müfteri” sıfatının onun alnına yapışacağını söyledi.

 

Türkiye Yazarlar Birliği Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, Ankara Belediye başkanının Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan’la mülakatında şahsı hakkında ortaya attığı iddiaları cevapladı.

 

Doğan açıklamasında, “iddia sahibi iddiasını ısbatla mükelleftir, iddiasını ısbat edemeyen müfteridir, şerefsizdir” dedi.

 

D. Mehmet Doğan, kendilerinin bir talebi olmadığını, buna mukabil, Ankara Belediye Meclisi’nin kararı ile Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kendisi tarafından hazırlanan “Genç Safahat” isimli eseri 10 bin nüsha bastırıp dağıttığını belirtti. Doğan, “sözlerinden onun lügatinde hakikat aşkı, doğruluk, dürüstlük, ideal gibi kavramlara yer olmadığının, buna karşılık alavere, kâr, menfaat, çıkar kavramlarının baş tacı edildiğinin kolaylıkla anlaşılabileceği”ni söyledi.

 

“O’nun herkesi kendi kavramları ile tanımladığının en güçlü delili bu konuşmasıdır” diyen Doğan, hiçbir Ankara yazısını şunun veya bunun lehine veya aleyhine olsun diye yazmadığını, hakikat saygısını her şeyin üstünde tuttuğunu belirti.

 

Bir Ankaralı olarak şehir kimliğinin tahribine, Ankara’nın değerlerin yok sayılmasına karşı çıkmayı vazife ve sorumluluk olarak gördüğünü belirten Doğan, Melih Gökçek’in yazılarından rahatsız olduğunu bildiğini, kendisine sağdan soldan tehditvari mesajlar ulaştığını, bunu da ilgililerin dikkatine bu vesile ile sunmak ihtiyacını hissettiğini söyledi.

 

Doğan sözlerini şöyle tamamladı: “Benim kindar olduğumu herkes biliyormuş. Kimdir bu herkes? Benim kişiliğim de, kimliğim de elhamdülillah bellidir,  Gökçek’in de. Bugün Kızılay’da bir mikrofon tutalım, oradan geçen kişilere rastgele soralım, Melih Gökçek’le ilgili kanaatlerini soralım, onun ne olduğunu Ankaralı çok iyi biliyor.”

 

Bu haber toplam 3014 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim