• İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Hayat Ağacı Dergisi'nin 35. Sayısı Çıktı

Hayat Ağacı Dergisi'nin 35. Sayısı Çıktı
2005 yılından bu yana Sivas’ta yayımlanan şehir kültürüne dair dosyalarla ve görsellerle okurlarının huzuruna çıkan Hayat Ağacı dergisinin 35. Sayısı “Asırlık Sivas Takviminden Suretler ve Öyküler” sloganıyla çıktı.

En iyi şehir dergilerinden biri olan Hayat Ağacı , Sivas  Hizmet Vakfı Adına yayınlanıyor. Derginin  sahibi  Sivas Valisi Davut Gül, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Aslan Tektaş, Genel Yayın Yönetmeni tekin Şener, Grafik Tasarım Ali Kütüklü, Yayın Editörleri ise; Müjgân Üçer,  Halûk Çağdaş, Berat Demirci, Erhan Paşazade, Mehmet Ali Erdoğan, Ahmet İzzet Göze.

Büyük bir titizlikle hazırlandığı anlaşılan; insanları, mekânlar, olaylar ve gelenekler üzerinden oluşturulmuş dosya konuları, ilginç siyah beyaz ve renkli fotoğrafları ile zengin bir içerik kazanmış olan Hayat Ağacı’nın  35. Sayı da keyifle okunacak bir şehir ve kültür dergisi.

Sivas´ın kültür hayatına katkı sağlayan tarihe tanıklık eden Hayat Ağacı’na 0346 223 53 56 numaralı telefondan ve  www.hayatagacidergisi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Mahmut Erdemir

Bu haber toplam 1224 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim