Hayat Ağacı Dergisi'nin Yeni Sayısı Çıktı

Hayat Ağacı Dergisi'nin Yeni Sayısı Çıktı
Hayat Ağacı Dergisi 36. sayısını, ‘Unutulmaz Şeyler Geçidi Şehrin Nesnel Belleği' kapak sloganıyla okurlarının beğenisine sundu.

Binlerce yıllık bir medeni birikime sahip Sivas'ın kültür sanat zenginliğinin yer aldığı Hayat Ağacı Dergisi, Başkanlığını Sivas Valisi Salih Ayhan’ın yaptığı Sivas Hizmet Vakfı tarafından yayınlanıyor.

Günümüzün en iyi şehir dergilerinden biri olan   Hayat Ağacı, 36. sayısında, hayatımızdan çekilmekte olan fakat hatıra değerlerini hiç yitirmeyen nesnelere ağırlık verdi. Siyah beyaz ve renkli fotoğraflarla desteklenen dosyalar da tarihî vesikalara da yer veriliyor.

 Genel yayın yönetmenliğini Tekin Şener’in yaptığı Hayat Ağacı’nda, Beşir Ayvazoğlu, Necdet Sakaoğlu, Müjgân Üçer, Prof. Kemalettin Kuzucu, Halûk Çağdaş, Prof. Sarper Yılmaz, N. Yücel Mutlu, Prof. Fuat Bozkurt gibi tanınmış kalemlerin yanı sıra Yunus Özel, Erhan Paşazade, A. Nuri Delican, Ersin Polat, Orhan Sağlamer, Ahmet Caniklioğlu, Mustafa Cılga gibi değerli isimler dergiyi yazıları ve araştırmalarıyla zenginleştirmeye devam ediyor.

Eğitim tarihinden sosyal hayata, gündelik hayattan doğal zenginliklere kadar pek çok alanda Sivas şehir kültürü, bütün derinliği ve zenginliği ile Hayat Ağacı sayfalarına taşınıyor.

 Hayat Ağacı dergisinin son sayısını ve önceki sayılarını, tarihî İnönü Konağı’ndan temin etmek mümkün. Ayrıca 0346 223 53 56 numaralı telefondan, www.hayatagacidergisi.com adresinden ve derginin sosyal medya hesaplarından irtibat kurabilirsiniz. 03.04.2019

                                                                                                               Mahmut Erdemir

 

Bu haber toplam 832 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim