• İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C

Haziran dergilerine genel bir bakış-4

Haziran dergilerine genel bir bakış-4

İlevdü Veda Etti

12. sayısıyla veda etti İlevdü dergisi. Dijital platformda 12 sayı süren ve adından söz ettiren işler yaptı İlevdü. Dijital dergiler arasında İlevdü’yü farklı kılan en önemli özelliği, özgün çalışmalara yer veriyor olmasıydı. Derginin son sayısından veda yazıları paylaşımı yapacağım.

“Dijital dünyaya akan bir zamanda, zamanın ruhunu yakalayan İlevdü bir ilki başararak dijital dergide bir sonraki nesillere bir iz eser bırakmıştır. Şundan eminiz ki her dijital dergi çıkarmak isteyenler ilk önce İlevdü’ye bakacak ona göre hareket edecek, dergi çıkaracaklar.”

Mehmet Mortaş

“İlevdü dergisinin ilk aşamasından son aşamasına gelene kadar medeniyetimize olan sevdamızın büyüklüğü ve derinliği kadar heyecanımız ve hevesimiz de büyük ve derin. İlevdü’ye olan sevdamızın, heyecanımızın ve hevesimizin yansımalarını tüm faaliyetlerimizle olduğu gibi İlevdü dergimizin tüm sayılarında, bütün sayfalarında dün olduğu gibi bugün ve yarın da görecek ve bizimle sevdamızı, hevesimizi ve heyecanımızı paylaştınız, paylaşacaksınız. Paylaşmaya devam ettiklerini gördükçe de memnun ve mutlu olacağız verdiğimiz eserin bıraktığı izleri.”

Furkan Eren

“Lakin bu veda başka veda. Bu ayrılık yeni bir başlangıcın başı. Bütün güzel başlangıçların başında keder olduğu gibi bunda da vardır. Önemli olan kederi kaderle bağdaştırıp tevekkül ederek vedaya gidenin mi kalanın mı başlaması gerektiğine karar vermektir. Bırakın ondan sonra batsın gemiler, kırılsın kalemler yeter ki siz alın yazınızı yazan kalemin sahibine sadık kalın. Sadakatle kalın.

Devamı: https://www.dunyabizim.com/haziran-dergilerine-genel-bir-bakis-4-makale,201.html

Bu haber toplam 511 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim