• İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C

“İman Ayetleri Hat Sergisi” Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde

“İman Ayetleri Hat Sergisi” Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde
Albayrak Grubu’nun bu yıl 8’incisini düzenlediği “Hüsn-i Hat Sergisi”, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerle buluştu.
10 Mayıs tarihine kadar ziyaret edilebilecek serginin Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki açılışına çok sayıda sanatsever katıldı.

Sanat ve edebiyatın muhtelif alanlarından uzman isim ve eserleri kitlelerle buluşturan Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde ‘İman Ayetleri Hat Sergisi’nin açılışı gerçekleştirildi. Törene Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Albayrak Grubu CEO’su Prof. Dr. Ömer Bolat ve Albayrak Grubu üst düzey yöneticileriyle birlikte hat sanatı gönüllüleri katıldı.

12 FARKLI HAT SANATÇISINDAN NADİDE ÇALIŞMALAR

Albayrak Grubu’nun bu yıl 8’incisini gerçekleştirdiği Albayrak Hat Takvimi Sergisi, “Ey iman edenler!” hitabıyla başlayan ve günümüz usta hattatlarının titiz çalışmalarıyla ortaya çıkan eserlerden oluşuyor. 12 hat sanatçısının çalışmalarının yer aldığı hat eserleri, daha önce Ayasofya Camii’nde sergilenmiş ve sergilendiği süreçte Türkiye’nin dört bir tarafından gelen vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanmıştı. Sonraki süreçte İstanbul’un çeşitli kültür ve sanat noktalarında ilgilileriyle buluşan sergi bu sefer Zeytinburnu’nda ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Devamı: https://www.dunyabizim.com/havadis/iman-ayetleri-hat-sergisi-zeytinburnu-kultur-ve-sanat-merkezinde-h45953.html

Bu haber toplam 223 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim