• İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Kayıp Rıhtım Yeni Tasarımı ile Yayında!

Kayıp Rıhtım Yeni Tasarımı ile Yayında!
Kayıp Rıhtım yenilendi. Türkiye’nin kültür ve sanat sitesi; yeni yaşını kutlamaya hazırlanırken tasarımında da büyük bir yeniliğe gitti. Site 13. yaş gününü yepyeni bir temayla kutlamaya hazırlanıyor.

2008 yılından beri yayına devam eden, odağına edebiyat, sanat, sinema, televizyon, bilim, arkeoloji, mimari ve müzik gibi kültür dünyasının birçok alanını sığdıran Kayıp Rıhtım kabuk değiştirdi.

 

Kayıp Rıhtım v4 Çok Kullanılan Gece Modu Gibi Özelliklere de Sahip

 

Her geçen gün yenilenen dijital çağa ayak uydurmak için hem vizyon hem de misyon açısından kendisini sürekli güncelleyen Kayıp Rıhtım; bu bakışını site temasına da yansıttı.

Öncekine kıyasla çok daha hızlı ve minimal bir görünüme ulaşan Rıhtım, "gece modu" gibi kullanıcılar arasında çokça popüler olan özellikleri de yeni tasarımında aktif olarak kullanmaya başladı.

Hem masaüstünde hem de mobilde sayısız iyileştirmeye giden Rıhtım, okurlarına daha keyifli bir kullanım deneyimi sağlamak için kendisini her geçen gün yenilemeye devam ediyor.

Kayıp Rıhtım’ın yeni görünümüne aşağıdaki bağlantıdan göz atabilirsiniz:

https://kayiprihtim.com/

Bu haber toplam 425 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim