• İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C

Maaile Dergisi “Kuşatılan Aile”ye Dikkat Çekiyor

Maaile Dergisi “Kuşatılan Aile”ye Dikkat Çekiyor
Beş yıl önce “ailemizi” merkeze alarak “Bir olmak bize iyi gelecek” sloganıyla yayın hayatına giren Maaile Dergisi son sayısında “Kuşatılan Aile” kapağıyla okuyucularıyla buluştu.

Beş yıldır aylık olarak yayınlanan, Milli Gazete’nin “aylık kadın ve aile dergisi” Maaile, her ay değişik konu ve dosyalarıyla okuyucularıyla buluşurken bu sayısında “Kuşatılmış aile”yi kapağına çekti.

Yaşadığımız günlerde küresel güçlerin tehdidinde olan aile yapımızda meydana gelen meseleleri ele Maaile dergisi, ailesini kuramayanların medeniyetlerini kuramayacağını vurguluyor.

Yüzyıllardır Müslümanlar olarak birçok devletlerimiz birliklerimiz yıkılmış ama aile yapımız sağlam olduğu için varlığımızı sürdürebilmişizdir. Bu durumun farkında olan dünyayı sömüren güçler son yıllarını sistemli bir şekilde ailemizi yıkmak üzere çalışmaktalar. Bunun için çeşitli uluslararası çalışmalar yapmaktalar ve bunu Müslümanlara dayatmaktalar.

ESAS OLAN AİLE

Maaile Dergisi ailenin yıkım projesi olan CEDAW’dan başlayıp İstanbul Sözleşmesi’ne, 6284’e kadar konuları yeni sayısında ele aldı.

“Doğu-Batı ve İslam Perspektifinde Yüksek Aile Ahlakı”, “Son Kaleye En Son Hamle”, “Avrupa’da Müslüman Aileleri Bekleyen En Büyük Tehlike” gibi başlıklarla ailemizi ve aileyi korumanın yollarını derinlemesine irdeleyen Maaile “Derdimiz; Ailemiz” diyor.

Son yıllarda ailede meydana gelen birçok meselenin ele aldığı röportajında “Şiddetin Çözümü Önce Ahlak ve Maneviyat!” diyerek hükümetlerin aileye dair kanunlar çıkarırken nelerin yapılması gerektiğine dikkatleri çekiyor.

Her sayısında olduğu gibi birçok farklı konu ve dosyalarla yeni sayısı da dopdolu Maaile’nin. 

Sadece abone usulüyle Milli Gazete tarafından okurlara sunulan Maaile Dergisi okuyucularını bekliyor…

NEDEN MAAİLE?

Millî Gazeteyle birlikte her ay, “bir olmak bize iyi gelecek” sloganıyla okura sunulan “Maaile” Dergisi, pandemi dönemi dahil uzun süredir kesintisiz yayınlanıyor.

Maaile, aileyi koruma gayesi olan hemen herkesin evinde bulundurması gereken bir yayın organı.  Maaile Dergisi Türkiye çapında tüm kütüphanelerde bulunması gereken bir dergi. Zira, aile yapısı ne kadar sağlam ve de sağlıklı olursa, devlet de o kadar sağlam olur…

Adres: Millî Gazete Tesisleri İnönü Mah. Muammer Aksoy Cad. Dere Sk. No: 70, 34620 Küçükçekmece / İstanbul - Telefon: (0212) 697 10 00

Bu haber toplam 550 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
    Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim