• İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

Macera dolu bir polisiye: “Saklı Taneler”

Macera dolu bir polisiye: “Saklı Taneler”
Yazar Yakup Halit Bulut'un yeni yayınlanan polisiye-macera türündeki 'Saklı Taneler' romanı, edebiyat severlerle buluştu.

Daha önce, “Algı Savaşları” kitabını yayınlayan ve okuyucularından övgüler alan Yakup Halit Bulut, şimdi de “Herkes minnettarsa iyilikten ötesi vardır: Saklı Taneler” romanıyla okuyucunun karşısına çıktı. Romanda dünyanın doğal dengesini de tehdit eden karanlık yapılar yer alıyor.

Eserin tanıtım metninde de şu ifadeler yer alıyor:

“Herkes minnettarsa iyilikten ötesi vardır…Avrupa’nın kuzeyinden dünyaya yayılan bir iyilik hareketi… İhtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılan her türden kitaplar! Margaret Klucher bütün hayatını ve malvarlığını dezavantajlı konumdaki çocukların eğitimine katkı sağlamaya adamış bir hayırsever. Ama her şey bununla mı sınırlı?

Defne Hollanda’ya bir moda kampına kabul aldığında bunun hayatının en önemli birkaç ayı olacağını bilmiyordu… Şehirdeki ikinci gününde tanık olduğu gizemli bir olay onu Klucher’ın malikânesine kadar getirdi. Peki, Kontes lakaplı Margaret Klucher’a ne kadar güvenebilir? Bütün bunların tesadüf olmama ihtimali var mı?”

Kitap Adı: Saklı Taneler/ Yazarı: Yakup Halit Bulut/Yayınevi: Yeniyüzyıl Yayınları/       Sayfa Sayısı: 160/ Baskı Yılı: 2021/ Baskı Sayısı: 1./ Barkod: 9786055857530

                                                                                                             Mahmut Erdemir

Bu haber toplam 356 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim