• İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Tadımlık Kitaplar-19 2022 Mayıs

Tadımlık Kitaplar-19 2022 Mayıs

Selamün aleyküm Sevgili Okur,

Tadımlık Kitaplar 19. Sayısıyla Ramazan Bayramı arifesinde sizlere Merhaba diyor. Ramazan Bayramı, Müminlerin sevinç anı… Ramazan Bayramı, büyüklerin küçüklere sevgi ve bağışlarının zirveye çıktığı bir dem… Ramazan Bayramı, kardeşlik bilincinin pekiştiği kutlu bir zaman dilimi. Ramazan Bayramı, iyiliğin toplumun kılcal damarlarına kadar yayıldığı bir bayram Ramazan, teravih ayı… Ramazan Bayramı, Allah’a kul olmanın meyvelerinin toplandığı mübarek günler…

Daha nice Ramazan Bayramları’nda buluşmak dileğiyle Allah’a emanet olunuz.

1. DİVAN-I İLAHİYAT, Erzurumlu İbrahim Hakkı, Yayına hzl. M. Kayahan Özgül, Şiir, DİB Yayınları, Ankara 2013.

Erzurumlu İbrahim Hakkı’nın Divan-ı İlahiyat’ı, 2013 yılında DİB Yayınlarınca yayınlanmış. Erzurumlu İbrahim Hakkı Divan’ını yayınlandığı yıl 11 Kasım 2013’te, Ankara’da satın almışım. DİB Yayınları’nın Divan-ı İlahiyat dizisi altında yayınlanan kitap, Divan’ları kütüphanemde bulundurma hassasiyetim dolayısıyla ama özellikle bu Divan’ı hem alim hem gönül dostu İbrahim Hakkı’nın iç dünyasına doğru bir yolculuğa götüreceği için satın almışım.  Divan, masa başı kitaplarımdan biridir. Canımın her istediğinde Divan’ın engin dünyasında birkaç şiir okuyarak yolculuğa çıkarım.

Devamı: https://www.insaniyet.net/tadimlik-kitaplar-19-2022-mayis/

Bu haber toplam 198 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim