• İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Tek kişilik orduya ağacı söken adama ‘Selam Olsun’

Tek kişilik orduya ağacı söken adama ‘Selam Olsun’

Türk hikayeciliğinin öncü isimlerinden Mustafa Kutlu’nun yakın dostları İsmail Kara, Mustafa Kara, Beşir Ayvazoğlu, D. Mehmet Doğan, Nusret Özcan, İsmail Gürcan, Abdulkadir Aral ve Nurettin Topçu hakkında yazılarını bir araya getirdiği ‘Selam Olsun’ kitabı Dergah Yayınları tarafından okura sunuldu. Kitapta, Kutlu’nun dostu D. Mehmet Doğan’a yazdığı şiir ise ilk kez gün yüzüne çıktı.

SALİHA SULTAN | KARAR

Günümüz Türk hikayeciliğinin önde gelen isimlerinden yazar Mustafa Kutlu, yol arkadaşlığı yaptığı İsmail Kara, Mustafa Kara, Beşir Ayvazoğlu, D. Mehmet Doğan, Nusret Özcan, İsmail Gürcan, Abdulkadir Aral ve Nurettin Topçu gibi isimlerle anılarını kaleme aldığı deneme kitabıyla okurlarının karşısında.

Kutlu, Dergah Yayınları tarafından bu hafta okura sunulan kitapta, dostlarından bahsediyor, dolu dolu yaşanmış yıllarına fotoğraflar eşliğinde değiniyor. Türk edebiyatının ve düşünce dünyasındaki bir dostluk hikayesinin yanı sıra önemli bir dönemine de ışık tutan kitap, bir dostluğun nasıl kurulacağını ve zamanla nerelere gelebileceğini okura aktarıyor.

Devamı: https://www.karar.com/kultur-sanat-haberleri/tek-kisilik-orduya-agaci-soken-adama-selam-olsun-1620711

Bu haber toplam 386 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim