• İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

TYB Konya Çocuk Edebiyatı Yazarları Okurlarıyla Buluştu

TYB Konya Çocuk Edebiyatı Yazarları Okurlarıyla Buluştu
Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) çocuk edebiyatı yazarları, Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından organize edilen imza gününde okurlarıyla buluştu.

Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, TYB Konya Şubesi’nin katkılarıyla çocuk edebiyatı yazarlarını okurlarıyla bir araya getirdi. Her yıl 27 Mart-1 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası dolayısıyla 53. “Her Zaman Her Yerde Kitaplar” sloganıyla Konya İl Halk Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen imza gününde Mehmet Akif Sarıkaya, Vural Kaya, Mehmet Kahraman, Abdurrahim Küçük ve Fatma Şeref Polat okurlarıyla sohbet ederek, yazdıkları kitapları imzaladılar.

Konya Valiliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Selçuklu Belediyesi, Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi, KTO Karatay Üniversitesi ve Türk Kütüphaneciler Derneği Konya Şubesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen imza gününe İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar da katıldı.

TYB çocuk edebiyatı yazarları Mehmet Akif Sarıkaya, Vural Kaya, Mehmet Kahraman, Abdurrahim Küçük ve Fatma Şeref Polat’ın stantlarını ziyaret ederek çiçek ve plaket takdim eden İl Kültür ve Turizm Müdürü Yarar, 53. Kütüphane Haftası Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen imza gününün hayırlı olmasını diledi.

YAZARLARIN ESERLERİ

Mehmet Kahraman:  Divan Edebiyatı Üzerine Tartışmalar, Leyla ve Mecnun Romanı, Necip Fazıl’ın Çilesi, Yirmisekiz ve 28 Şubata 28 Öykü, Ben Kimim, Kara Büyü, Işıklar Açık Kalsın, Minareden Düşen Ezan.

Vural Kaya: Kutlu Peygamberim, Çocuklar İçin Hz. Peygamberin Hayatı, Renga, Ben Çocukken, Cezbede Bir Narsist, Çocuklar İçin Necip Fazıl Kısakürek (Necipcik),

Mehmet Akif Sarıkaya: Konya Çocuk, Çocuksu, Konya’nın Tarihi Çeşmeleri, 42XLÜLO, Su Varmış Su Yokmuş, Suyun Son Türküsü, Ya Su Olmasaydı, Sevimli Kuş ve Susuzluk.

Abdurrahim Küçük: Vaveyla, Konya’nın Efsaneleri, Komutanlar ve Beyaz Kitap, Gerici, Hicran, Şiir Gözlüm, Dürtü,

Fatma Şeref Polat: Aşk Güneşe Benzer.

kon2.jpg

kon3.jpg

Bu haber toplam 1035 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim