• İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

10. İstanbul Edebiyat Festivali" başladı

10. İstanbul Edebiyat Festivali" başladı
Türkiye Yazarlar Birliği (TYB İstanbul Şubesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı iş birliğiyle gerçekleştirilecek "10. İstanbul Edebiyat Festivali" başladı.
10.12.2018 tarihinde, Kızlarağası Mehmed Ağa Medresesi Sultanahmet adresinde  başlayan ve 5 gün sürecek festivalde, Beşir Ayvazoğlu, Bahaettin Karakoç, İsmet Özel, Kamil Eşfak Berki ve hikaye ve romanlarıyla edebiyatımıza büyük katkılar sunan 'Onur  Sevinç Çokum için özel programlar olacak.
 
Etkinliği açılışında  Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ömer Arısoy, TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan , İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Daire Başkanı Kemal Kaptan ve TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı konuştu.
 
Konuşmalardan sonra “Yazmak ve Konuşmak” konulu açılış otumu yapıldı. Başkanlığını Mahmut Bıyıklı’nın yaptığı oturumda,  D. Mehmet Doğan, Beşir Ayvazoğlu, Ali Ural ve Mustafa Özel konuştu.
 
Edebiyat severlerin büyük ilgi gösterdiği  “10. İstanbul Edebiyat Festivali” Türkiye Yazarlar Birliği 40. Yıl Özel oturumu ile devam ediyor.
img_9013.jpgimg_9020.jpgimg_9035.jpg
Bu haber toplam 840 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim