• İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Hızlı Okuma Kursu Hunat Kültür Merkezinde

Hızlı Okuma Kursu Hunat Kültür Merkezinde
Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi, Belsin Eğitim Yardımlaşma Derneği, Erciyes DEHA işbirliği ile düzenlenen “Hızlı Okuma Kursu “ Büyükşehir Belediyesi Hunat Kültür Merkezinde devam ediyor.

SAM_1070Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi, Belsin Eğitim Yardımlaşma Derneği, Erciyes DEHA işbirliği ile düzenlenen “Hızlı Okuma Kursu “ Büyükşehir Belediyesi Hunat Kültür Merkezinde devam ediyor.4 hafta 32 saat süren kurs sonunda, katılımcıların anlayarak daha hızlı okumaları hedefleniyor. Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 19.00,21.30 arasında yapılan kursa her seferinde ancak 20 kursiyer katılabiliyor. Yıl boyu sürecek olan kursun ilk bölümü bu akşam tamamlanacak saat 20.00’de kursiyerlere belgeleri dernek yetkilileri tarafından verilecek.

Dernek yetilileri;”okulların açılmasıyla artacak talebi karşılamak için farklı zaman ve mekânlar kullanılarak daha fazla kişiye hizmet vereceğiz, her yaştan ve kesimden kişilerin kursa katılabilirler, katılmak isteyenlerin Belsin Eğitim Yardımlaşma Derneğine müracaat etmeleri gerekmektedir.” Dediler.

 

Bu haber toplam 2522 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim