• İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Bir nesle istikamet çizdi! Yavuz Bahadıroğlu dualarla uğurlandı

Bir nesle istikamet çizdi! Yavuz Bahadıroğlu dualarla uğurlandı

Önceki gece Hakk’a yürüyen yazarımız Yavuz Bahadıroğlu mahlaslı Niyazi Birinci, dün Cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Eyüp Sultan Camii haziresine defnedildi. Çarpıtılmamış, gerçek tarihi anlatan ve sıratı müstakim üzerine bir hayat süren Bahadıroğlu, “Bir nesle istikamet çizen adam” olarak gönüllerde taht kurdu.

Yazarımız ve Akit TV programcısı, Türk tarihçiliğinin yüz akı Yavuz Bahadıroğlu mahlaslı Niyazi Birinci, Hakk’a yürüdü. İlk romanı ‘Sunguroğlu’ ve ardından kaleme aldığı ‘Buhara Yanıyor’ ile “Türk milletine tarihi sevdiren adam” olarak gönüllere taht kuran Bahadıroğlu’nun vefatı sevenlerini yasa boğarken, devletin zirvesi de taziye mesajlarıyla saygılarını, sevgilerini sundular.

Karahasanoğlu: Dâvâ adamıydı

Bahadıroğlu ile ilgili konuşan Akit TV Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Karahasanoğlu, şunları dile getirdi: “Yavuz Bahadıroğlu ülkemizin yetiştirdiği önemli tarihçilerden biridir. Bir araya geldiğimizde Akit Medya’yı taktir ettiğini söylerdi. Birçok medyanın kendisine makale yazdırmaktan ve programa çıkarmaktan çekindiğini söyler, bizleri cesaretimiz için tebrik ederdi. Mekanı cennet olsun. Bahadıroğlu büyük bir dava adamıydı. Yazdığı kitaplar, verdiği konferanslar birçok kez dava konusu olmuştur. Anadolu’nun her ili ve ilçesinde, Avrupa’nın birçok ülkesinde verdiği konferanslarla milletimizin gönlünde taht kurmuştur.”

 

Devamı: https://www.yeniakit.com.tr/haber/bir-nesle-istikamet-cizdi-yavuz-bahadiroglu-dualarla-ugurlandi-1504736.html

Bu haber toplam 240 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim