• İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Can Feda Filmi

Can Feda Filmi
Yönetmenliğini Çağatay Tosun’un üstlendiği, senaryosunu Zafer Külünk’ün kaleme aldığı “Can Feda”nın konusu kısaca şöyle: Türk ordusu, yıllardır bir iç savaşın sürdüğü, dünyanın en tehlikeli bölgesine, yanında hiçbir müttefik devlet olmadan giriş yapar.

Bu esnada Yüzbaşı Alparslan’ın komutasındaki 6 kişilik özel kuvvetler timi, Pilot Yüzbaşı Onur’un (Kerem Bürsin) da katılımıyla Türk ordusuna karşı kurulan büyük tuzağı ortaya çıkarır.

Can Feda ilk çekimleri yaklaşık 1 yıl boyunca süren hazırlık çalışması ile Eskişehir’de başladı. Filmin kusursuz senaryosuna yakışacak dev bir platonun kurulduğu Eskişehir’de titiz bir çalışma sonucu çekilen filmde 2 binden fazla figüran görev aldı. Platonun son derece geniş tutulması nedeni ile çekimlerde farklı teknikler kullanılarak ortaya çok daha kusursuz sonuçlar çıkarıldı. Platoda kullanılan dekorlar içinde son teknolojik imkânlardan yararlanıldı ve birebir gerçekçi sonuçlar elde edildi.

Devamı: https://www.izdiham.com/can-feda-filmi/

Bu haber toplam 1027 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim