• İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Dünyayı Eğitimle Yeniden Kurmak

Dünyayı Eğitimle Yeniden Kurmak
İslam coğrafyasının birçok köşesinde katliamlar ve zulümler son tüm hızıyla devam etmekte maalesef.

Kimi zaman direkt haçlıların mermi ve bombaları, kimi zaman da üzerinde “kardeş mermisi” yazan silahlarla dökülüyor kanlarımız, kardeşlerimizin, evlatlarımızın, masumların kanları.

Batının; ABD’siyle, Avrupa’sıyla, Birleşmiş Milletleriyle seyre durduğu, içten içe sevinerek ve eserleriyle övünerek seyrettiği bu katliamlar, zaten onların haçlı ruhuyla birebir örtüşmekte, bu tavırları tüm İslam coğrafyasında yapılan zulüm ve soykırımlara adeta çanak tutmakta. Adetleri böyle galiba, sırası gelen sırası gelenlere zulmetmekte, diğerleri de kınarmış gibi yapıp seyretmekte ve böylece aslında yapılanlara destek olmaktaydılar. Kısacası bu “Şeytanın Askerleri”, bu şeytanlaşmış insan müsveddeleri 1.7 milyarlık İslam Âleminin gözlerinin içine bakarak şunu diyorlardı: “Biz sizi önce kalplerinizden ve akıllarınızdan başlayarak işgal ettik. Önce yüreklerinize korku salıp, idraklerinizi iğfal ederek, Kur’an ile aranıza başka kitaplar, Peygamberinizle aranıza başka kişiler, Rab ile aranıza sizin fark edemediğiniz başka ilahlar koyarak İslam’dan uzaklaştırdık. Midelerinizden, lükslerinizden, konforunuzdan, uçkurlarınızdan başlayarak, evlerinizin en mahrem köşelerine dahi girerek öyle bir kuşattık ki bırakın Allah yolunda şehit olmayı, en ufak bir konforunuzdan dahi Allah için, dinin izzeti için, kardeşlerinizin acılarının dinmesi için vazgeçemez hale getirdik.  Şimdi ise sırayla her birinizi, yine hepinizin gözlerinin önünde canımızın istediği gibi öldürüyor, öldürtüyor, bazen içinizden devşirdiğimiz kölelerimize, uşaklarımıza boğdurtuyor, harem-i ismetinize el uzatıyor, mabetlerinizi yok ediyor ve sizinle adeta oyuncak gibi oynuyor, bunu da TV’lerimizden size anında seyrettirip içinizde kalan cesaret kırıntılarınızı da yok ediyoruz”.

Devamı: https://www.maarifinsesi.com/2021/06/08/dunyayi-egitimle-yeniden-kurmak/

Bu haber toplam 272 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim