• İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

Edebiyat Ortamı Üzerine (80. Sayı: Mayıs-Haziran 2021)

Edebiyat Ortamı Üzerine (80. Sayı: Mayıs-Haziran 2021)
Edebiyat Ortamı dergisi 80. Sayısında tüm okurlarına Sevgili Yunus Nadir Eraslan’ın hazırladığı “Öykü Yıllığı 2021”i hediye ediyor.

Öykü Yıllığında Yunus Nadir Eraslan 33’ü basılı, 1’i de internet yayını olmak üzere 34 dergiyi yıl boyunca izlemiş ve bu dergilerden uygun gördüğü öyküleri okurla paylaşmıştır. Öykü Yıllığı’nın 380 sayfalık kısmı bu öykülerden oluşmakta.

Ankara’nın kadim sivil toplum kuruluşu Server Vakfı’nca yayımlanan Edebiyat Ortamı 80. Sayısı ile bize yine merhaba dedi.
 
Dergi, Genel Yayın Yönetmeni Sadık Yalsızuçanlar’ın Sezai Karakoç’tan alıntıladığı “Merhametin ta kendisiydi gözlerin…” dizesini başlık yaptığı bir sunuş yazısıyla açılıyor.
 
Edebiyat Ortamı bu sayısında Mehmet Âkif Ersoy’u kapağına taşımış ve Yunus Nadir Eraslan’ın TYB Onursal Başkanı D. Mehmet Doğan’la yaptığı söyleşiye yer vermiştir.
 
Dergide Davut Güner’in, Yaşar Akgül’ün, Ali Sali’nin, Mücahit Aygören’in, Cevat Akkanat’ın, Mustafa Işık’ın, Ömer Vural’ın, Tarık Özcan’ın, Yunus Karakoyun’un, Muhammed Korkmaz’ın, Nuray Alper’in, Ahmet Avcı’nın, Mehmet Osmanoğlu’nun, Hüseyin Hatipoğlu’nun, Şadi Oğuzhan’ın şiirleri okuru beklemekte.
 
 
Bu haber toplam 353 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim