• İstanbul 16 °C
  • Ankara 18 °C

Kayseri Şubesi'nden Yahyalı ilçesini ziyareti

Kayseri Şubesi'nden Yahyalı ilçesini ziyareti
Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri şubesi Yönetim Kurulu ve üyeleri Yahyalı belediyesinin davetlisi olarak Yahyalı ilçesini ziyaret etti.

Ziyarete Şube Başkanı Selim Tunçbilek, Balkan Yardımcısı Hacı sarı, Yönetim Kurulu üyeleri Kadir karaman, Şeref Karadavut ve Yüksel Kalkanın yanı sıra yirminin üzerinde şair ve yazar katıldı.

Yahyalı belediye Başkanı Esat Öztürk, her zaman şairlerimizin ve yazarlarımızın çalışmalarına destek olmak istediklerini, Yahyalı ilçesinin yazar ve şairler için el değmemiş özellikleriyle ilham kaynağı olduğunu bu yöreyle ilgili daha fazla eser üretilmesi gerektiğini ifade etti.

Heyet daha sonra Derebağ şelalesini ziyaret etti. Yahyalı Kaymakamı ve Belediye Başkanı yazarlara çeşitli ikramlarda bulundu. Yazarlar Birliği Kayseri şubesi de başkan Esat Öztürk'e bu nazik davetinden dolayı teşekkür plaketi takdim etti
Bu haber toplam 651 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim