• İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

Vizyondaki Flimler, 19 Temmuz 2019

Vizyondaki Flimler, 19 Temmuz 2019
Jon Favreau tarafından yeniden çekilen Aslan Kral, babası Kral Mufasa’nın izinden yürüyen geleceğin kralı Simba’nın hikâyesini yeniden seyirciyle buluşturuyor.

Yeni Aslan Kral filmi, geleceğin kralının doğduğu, Afrika savanalarına uzanan yolculuğu konu alıyor. Babası Kral Mufasa’yı örnek alan Simba, soylu kaderinin yolundan gitmeyi seçer. Ancak, bu yavru aslanın gelişini kraliyetteki herkes sıcak karşılamaz. Mufasa’nın kardeşi ve tahtın önceki varisi olan Scar, kendi planlarını yapmıştır. İhanet, trajedi ve oyunla yıkıma dönüşen Pride Rock savaşı, Simba’nın sürülmesine sebep olur. Simba, yeni bir kaç arkadaşın da yardımıyla, büyümenin ve ona ait olan şeyi geri almanın yolunu bulmak zorundadır.

 

İMPARATOR: YERALTI DÜNYASININ HÜKÜMDARI

Vincent Cassel’ın başrolünde yer aldığı The Emperor of Paris, Napolyon döneminde dünyanın en büyük ve en korkunç ceza evlerinden kaçmayı başaran tek kişi François Vidocq’un hikâyesini anlatıyor.

Napolyon döneminde dünyanın en büyük ve en korkunç ceza evlerinden kaçmayı başaran tek kişi François Vidocq’tur. Bu özelliğinden dolayı Paris’te yeraltı dünyasının bir numaralı adamı olarak ün salar. Son firarından sonra kendini basit bir tüccar olarak tanıtıp, kimliğini gizlemeyi başarmıştır. Ancak geçmişi peşini bırakmaz. Eski hücre arkadaşları tarafından alakası olmayan bir cinayet üzerine atılmıştır. Arkadaşlarının ihanete uğrayan Vidocq yakalanır. Serbest bırakılması karşılığında polisin suç çeteleriyle savaşmasına yardımcı olması istenmiştir. Anlaşma yaptığı polis şefinin kısa zamanda olağanüstü sonuçlar elde etmesine yardımcı olmuştur. Buna rağmen, hem polis teşkilatının hem de başına konan ödül nedeniyle suçluların bir numaralı düşmanı haline gelecektir.

Devamı: https://www.izdiham.com/vizyondaki-filmler-19-temmuz-2019/

Bu haber toplam 672 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim