• İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

1. Yazar Sporcu Buluşması İzmir’de Gerçekleşti

1. Yazar Sporcu Buluşması İzmir’de Gerçekleşti
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Yazarlar Birliğ İzmir Şubesi İlk defa Yazarlar ile Sporcuları spor salonunda bir araya getirdi.

Yazarlar sporculara kitap imzaladı sporcular ise süpriz yaptı, Yazarlara Karate elbisesi giydirip kemer taktı.

KARATE SALONUNDA YAZARLAR KONUŞTU

Şair ve Yazar Naci Gümüş "kitap ve okuma" konusunda bir konuşma yaptı. “Kitap okumayan ruhlar yükselmez, kitap okumayan toplumlar kalkınamaz. Kitap harika bir buluştur. Kitabı sevelim, dost edinelim. Siz gençler geleceğimiz, umudumuzsunuz. Bu güzel günde sizlerle buluşmaktan mutluyuz” dedi. Gençlik merkezi müdürü Emre Şahin bu konunun ilk ve önemli olduğundan bahsetti. Coşku ve katılım beklenenin üstünde oldu.

KARATECİLER YAZARLARA SALONLARINI ACIP SOHBET ETTİLER

Yazarlara ulaşamayan gençler bir anda yazarlarla yan yana sohbet ettiler. Gözlerinin içi gülüyordu. Yazarlar da baştan ortamı yadırgadı sonra da salondan çıkmak istemediler. Herkes ile bol bol fotograf çektirdiler.

TYB İzmir Şube Başkanı Mahir ADIBEŞ; “BİZ BİR MUM YAKTIK.Türkiye'de bir ilki başardık. TARİHE BİR NOT DÜŞTÜK. Bugün Yazarlar ve sporcular için sıradışı bir gün oldu. Karateciler ile sporcular iyi anlaştı. TYB İzmir Şubesi olarak Türkiye'nin geleceği için gençlerin yetişmesinde spor camiasının yanında olacağız.Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ederiz.” Dedi.

HANDE ARI HOCA AYAĞININ TOZUYLA SALONA GELDİ

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde aynı anda okuduğu İşletme ve Lojistik Yönetimi’ni birincilikle bitiren Hande Arı, Türkiye’den çok az sayıda öğrencinin kabul edildiği Çin’deki Dalian Maritime Üniversitesi’nde yüzde 100 bursla yüksek lisansını tamamlayan Hande Arı uzun zamandır yurtdışında. Uçaktan inip "1.Yazar-Sporcu Buluşması" haberini alınca doğrudan annesini babasını da alıp salona gelmiş.Hande Arı salona Norveçten geldi. Buna Karete dostluğu denir. "ben arkadaşlarımın yanında olmalıyım" diye gelmiş."Bu müthiş bir olay..." 

ec749a00-92c9-4a27-8596-cc2b5d456475.jpg

Bu haber toplam 1064 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim