• İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri İftarı

Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri İftarı
11 Haziran 2018 Pazartesi akşamı Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Ankara Şubesi eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri iftarda idi.

İftarda TYB Ankara Şubesi'nin yeni yönetim kurulu ( Başkan Dr. İsmail Bozkurt, Şahin Ali Şen, Rana İslam Değirmenci, Nuri Salık,  Baha Yılmaz) ile eski yönetim kurulu ( Emin Gayretli, Zehra Yücel (Zehra Ali Yılmaz), Yılmaz Erdoğan, Zeynep Sati Yalçın) bir araya geldi. İftara daha önceden programları ve mazeretleri olduğu için katılamayan Mehmet Sait Uluçay, Güner Dinçaslan, Adem Karafilik, Vedat Güneş ve İbrahim Eryiğit yemek boyunca süren sohbette sıklıkla yad edildiler. Samimi bir hava içinde geçen iftarda; TYB’ nin 40. Kuruluş yılı 2018 yılının 2. Yarısında ne gibi faaliyetler yapılabileceği Ankara TYB çatısı altında toplanan tüm yazar ve şairleri sürekli ve verimli bir araya getirilebilecek ziyafet, ziyaret, edebiyat, proje ve etkinlikler de konuşuldu. İftar yemeği geniş katılımlı  etkinlikte hep birlikte olma kararı ile nihayet buldu.

vghjk.jpg

Bu haber toplam 1369 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim