• İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

'Edebiyat Mevsimi' başladı

'Edebiyat Mevsimi' başladı
"Darbeler ve Edebiyat" temasıyla edebiyatseverlerle buluşan etkinliğin açılışı, TYB'nin İstanbul Şubesi olan Sultanahmet'teki Kızlarağası Medresesi'nde yapıldıDünya Bülteni/ Haber Merkezi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Daire Başkanlığı ile Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi'nin ortaklaşa düzenlediği "8. Edebiyat Mevsimi" başladı.

"Darbeler ve Edebiyat" temasıyla edebiyatseverlerle buluşan ve yazar Üstün İnanç'ın "Onur Konuğu" olduğu etkinliğin açılışı, TYB'nin İstanbul Şubesi olan Sultanahmet'teki Kızlarağası Medresesi'nde gerçekleştirildi.

İstanbul Kültür ve Turizm İl Müdürü Nedret Apaydın, açılışta yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da kardeşlik, saygı, iletişim ve paylaşım ruhu yakalandığını söyledi.

Yakalanan ruhun devam etmesini arzu ettiğini belirten Apaydın, "Edebiyat, şehir kültürü, nezaket açısından çok önemli. Bizim darbeye karşı olan ruhumuz, 15 Temmuz geçmesine rağmen devam ediyor ama dışarıda birbirimize karşı olan iletişimimizin de aynı şekilde devam etmesi gerekiyor. Bu manada edebiyat bizleri biraz daha pişirecektir." dedi.

 

Devamı için: http://www.dunyabulteni.net/haberler/384855/edebiyat-mevsimi-basladi

Bu haber toplam 1254 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim