• İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi Ziyareti

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi Ziyareti
İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi Ziyareti

Türkiye Yazarlar Birliği İzmir Şubesi Yönetim Kurulu heyet halinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi'yi makamında ziyaret etti.

Uzun süren ziyarette İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile TYB İzmir Şubesinin beraber yapacağı çalışmalar ele alındı. Önemli anma veya kutlama günlerinin birlikte yapılması konuşuldu. Yakında ciddi anlamda kültürel ve edebiyat konusunda adımlar atılacağının sinyalleri verildi. Bu meyanda “Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Türkiye Yazarlar Birliği İzmir Şubesi arasında işbirliği sağlanarak; milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, beden, zihin, ahlak, ruh ve duygu bakımından dengeli ve sağlam şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere, hür ve bilimsel düşünme gücüne geniş bir dünya görüşüne sahip sosyal, kültürel, sanatsal alanlarda temayüz etmiş insan haklarına saygılı topluma karşı sorumluluk duyan güçlü bir neslin yetişmesine destek olmak” amacını taşıyan bir protokol metni sunuldu.

Ziyarette Şube Başkanı Mahir ADIBEŞ, İkinci Başkan Naci GÜMÜŞ, Muhasip Üye ve AkadHaber Genel Koordinatörü Zeki BUZGAN, Yeliz İRİŞOĞLU, Yerel Tarihçi, Eğitimci ve Dernek Sekreteri A. Levent ERTEKİN ilâ Yönetim Kurulu Asil Üyesi Metin ÖZÇERİ hazır bulundular.

Bu haber toplam 1275 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim