• İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

İzzettin İçin'den yeni kitap “Beni Arıyorum”

İzzettin İçin'den yeni kitap “Beni Arıyorum”
Türkiye Yazarlar Birliği Siirt Temsilcisi İzzettin İçin'in yen kitabı “Beni Arıyorum” yayınlandı.

28 Mart'ta Siirt kitap fuarında imza günü düzenlenecektir.

Kitap hakkında kısa bilgi;

“Bizler kendimize ait bir şeyleri kaybettik. Gençlerimiz arayış içindedirler. Onlara verebileceğimiz fazla bir şeylerimiz kalmadı gibi…

İşte bu kitap biraz da bunun için yazıldı. Bilhassa gençlerimize Kişisel gelişim eğitimi gerektiği doğrudur. Ancak bu kişisel gelişim kuralları insanın bünyesine uygun olmak zorundadır. İnsan, kendisini tanımadan hiçbir konuda başarılı olamaz. Kendisini tanıyan da başkasını tanımış olur. Bu bilgilerle donatılmış kişi, herkesle daha iyi iletişim kurabilecek, empati yapabilecek, çalışkan ve gayretli olmak zorunda bulunacaktır. Bu hususlar da başarıyı getirmektedir.

O halde iş, insanı tanımakla yani kuvvetli ve zayıf taraflarını bilmekle başlar. Kitapta geçen bilgilerle hareket edecek olan kişi her konuda başarılı olacaktır. Hem başarılı bir insan hem de davranış olarak ta örnek bir insan olacaktır.

Eğitim sistemimizin temel eksiği, sadece aklı eğitmesidir. Hâlbuki kişinin hareketlerine yön veren duygularıdır. Onları eğitmediğimiz sürece toplumsal sıkıntılardan kurtulmamız zor görünüyor.

İnsanın davranışlarına istikamet veren duyguların hastalıklarından ve çözüm yollarından bahsetmeye başlayalım. Duyguları doğru eğitilmiş kişi “insan” olarak hayatını devam ettirebilir. Aksi takdirde toplum insan suretinde kişilerden meydana gelmiş olur.

Sadece “Ben” i değil, herkesi anlatmaya çalışan kitabın faydalı olmasını diliyorum.

Bu haber toplam 1000 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim