Şair Mehmet Aycı, Şairler Meclisinin Konuğu Olacak

Şair Mehmet Aycı, Şairler Meclisinin Konuğu Olacak
Türkiye Yazarlar Birliğinin (TYB) kuruluşunun 40. yılı etkinlikleri kapsamında Ankara Şubesi tarafından düzenlenen “Şairler Meclisi” söyleşisinin konuğu, Şair Mehmet Aycı olacak.

1990 yılından bu yana çeşitli dergilerde şiir ve yazıları yayımlanan ve Türkiye Yazarlar Birliği Üyesi olan Mehmet Aycı, Mürekkep Ten adlı kitabıyla Türkiye Yazarlar Birliği’nin 2007 yılı; Sonrası Şimendifer adlı kitabıyla da Edebiyat Sanat ve Kültür Araştırmaları Derneği ESKADER’in 2012 yılı “yılın en iyi deneme yazarı” ödüllerini almıştı.

Aycının konuk olacağı “Şairler meclisi” programı 21 Nisan 2018 Cumartesi günü Saat 13’te

Türkiye Yazarlar Birliği Genel Merkezi Mehmet Akif Divanı Salonunda  yapılacaktır

Şairin, Mor Kitap, Aşk Bir Deniz Rüyası, Yakı, Derin, Bağdat Kitabı,  Dil Gölgesi, Bunlar Yazmaz Kitapta, Yalnızlık Vergisi, Aramadığım Günler, Muhtasar Türkiye Tarihi, Mesafe Ayarı Zeliha'nın Ön Dişi, Portakal, Kuşlar şiir kitapları; Serkisof Ahbabım Olur, Mürekkep Ten, Zehirli Ağaçlar Albümü, Şirazlı Bir Türk Dilber Biblo, Sonrası Şimendifer, Çarşaftan Kol Atmak  gibi deneme kitapları; Nasreddin Hoca, Demiryoluna Hızlandırılmış İnfaz, Nasrettin Hoca Fıkraları(Ş.Çağlar’la birlikte; Nasıl Bir Kentin Lanetlisi Oldum? İnceleme ve araştırma kitapları ile İçinden Tren Geçen Şiirler (Mehmet Saim Değirmenci adıyla) yayımlanan antoloji kitabı bulunmaktadır.

afisankara-ayci-1.jpg

Bu haber toplam 1761 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim