• İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

'Sanata Sevdalı Yürek Mustafa Yalçın'

'Sanata Sevdalı Yürek Mustafa Yalçın'
Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi 13. Kalem Sohbetleri programını Kayseri Yoğunburç Kültürevinde gerçekleştirildi,.

'Sanata Sevdalı Yürek Mustafa Yalçın' konulu programa Kayseri edebiyat dünyasından sivil toplum kuruluşlarından birçok değerli isim konuk oldu. Selim Tunçbilek yönetiminde yapılan programa; Prof. Dr. Atabey, Mehmet Torun ve Abdullah Adıgüzel konuşmacı olarak katıldı.

Sanata ve sanatçıya destekleriyle gönüllerdeki yerini alan ve şiire aşkı ile tanınan Mustafa Yalçın, konuşmacıların gözüyle tekraren izleyicilerle buluşturuldu. Konuşmacılar Prof. Dr. Atabey, Mehmet Torun ve Abdullah Adıgüzel Yalçın’ın sanat ve edebiyat dünyasındaki çalışmalarını, dostlarıyla olan ilişkilerini, hatıralarını samimi bir üslupla anlattılar.

 Şiir tadında geçen gecenin sonunda evlatlarından çiçek, dostlarından sevgi ve dua alan bu güzide insana TYB Kayseri Şubesince plaket takdim edildi.  Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şube Başkanı Vedat Sağlam Sanata katkılarından dolayı ve günün anısına Mustafa Yalçın’a plaket takdim etti.

Yazarlar Birliği Kayseri Şubesine, konuşmacılara ve izleyicilere teşekkür eden Mustafa Yalçın, Kayseri’de sanat ve edebiyat çalışmalarının gelişerek devam ettiğini ve Türkiye geneline hitap eden çalışmalar yapılacağına inandığını dile getirdi.

Bu haber toplam 1002 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim