• İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C

Trabzon Şubesi' nde 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anısına

Trabzon Şubesi' nde 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anısına
Türkiye Yazarlar Birliği Trabzon Şubemiz, 18 Mart Çanakkale zaferinin 103.Yılı kapsamında Trabzon Sanatevi bünyesinde, çok sayıda davetlinin katılımı ile “ 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anısına” konulu bir anma programı gerçekleştirdi.

Programın tarihi ve belirlenen konu başlığı günün anlam ve önemine bilhassa vurgu yapar nitelikteydi.  Karadeniz Teknik Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hülya Çakıroğlu’nun verdiği konferansın ardından, KTÜ Edebiyat Kulübü öğrencileri ve üyelerden oluşan paydaşlarla ortaklaşa yapılan şiir dinletisi ilgiyle takip edildi. Etkinliğin dikkat çeken simalarından biri de, Çanakkale’ye yönelik seslendirdiği şiirle sahne performansı, jest ve mimikleriyle programa renk katan ilköğretim öğrencilerinden biriydi. Bu minik öğrenci, şube başkanı Kamuran Tuna’nın küçük kızı Merve Tuna’ydı. İçeriği ve izleyici potansiyeli oldukça zengin bir atmosfer içinde geçen program sonunda, başkan Tuna’nın yaptığı kısa teşekkür konuşmasını müteakip, plaket ve belge takdimi ile faaliyet sona ermiştir.

hkjk-001.jpgjhl-001.jpgokll-001.jpg

Bu haber toplam 1742 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim