• İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

TYB Kayseri Şubesi'nde İmza Günü ve Resim Sergisi

TYB Kayseri Şubesi'nde İmza Günü ve Resim Sergisi
Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Yusuf Dündar'ın yeni çıkan kitabı, "En Çok Seni Sevdim" isimli çalışmasının imza ve tanıtım etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Türkiye Yazarlar Birliği Kayseri Şubesi Yusuf Dündar'ın yeni çıkan kitabı, "En Çok Seni Sevdim" isimli çalışmasının imza ve tanıtım etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Hunat Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte yazarın aynı zamanda resim sergisi de vardı. Resim sergisi, kitap tanıtımı, imza ve söyleşinin birlikte düzenlendiği etkinlikte ziyaretçiler oldukça memnun kaldı. Yusuf Dündar ile kitap sevgisi, yazım serüveni, nasıl yazmalı ve yazarken nelere dikkat edilmeli konuları üzerine keyifli sohbetlerin ardından okuyucular aldıkları eserleri yazarına imza ettirdiler.

TYB Kayseri şube başkanı Vedat Sağlam burada yapmış olduğu konuşmada şunları söyledi: Üyemiz olsun veya olmasın, bize etkinlik düzenlemekle ilgili bir talep geldiğinde biz bunu yönetim kurulu olarak değerlendiriyor ve gereği neyse yapıyoruz. Okuyucu ile buluşmak üzere piyasaya çıkan her yeni kitap bizim için bir kaç açıdan değerlidir.

Birincisi; okuyucuları yeni bir kitapla tanıştırmanın heyecanını hissederiz yüreklerimizde.

İkincisi; Her yeni kitabı kültür hayatımızın inşasında birer tuğla olarak görürüz. 

Üçüncüsü; Her çıkan yeni kitap Kayseri açısından oldukça önemlidir. Çünkü ekonomide, sanayide, ticarette, kalkınmada model şehir unvanını alan Kayseri'nin, kültür ve eğitimde de marka şehir olmasını çok önemsiyoruz. Tarihte makarr-ı ulema-Âlimler şehri- şehri olarak bilinen Kayseri'nin, yeniden bu unvana kavuşması açısından okuyucusuyla buluşan her yeni kitabı önemsiyoruz."

Gelen ziyaretçilerle hatıra fotoğrafları çektiren yazar Yusuf Dündar, böylece günü ölümsüzleştirmek istedi.

11137161_10205777072518956_1830003524052909585_n.jpg

Bu haber toplam 812 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim