• İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Aydın Ünal: Yalnız Filistin

Aydın Ünal: Yalnız Filistin

İsrail’in yürüttüğü soykırımın şiddeti her geçen gün daha da artarken, İslam dünyasında Filistin duyarlılığı her geçen gün azalıyor, Filistin gündemden düşüyor.

Milyarlarca Müslüman, onlarca İslam ülkesi, bırakınız İsrail’e karşı bir adım atmayı, artık Filistin’i görmek, duymak, Gazze ile ilgili bir haber okumak, bir video izlemek istemiyor.

Filistin, Gazze, tam anlamıyla kendi kaderine terk edildi. Daracık bir alana sıkışmış milyonlarca Gazzeli bir yandan açlık, susuzluk, soğuk ve hastalıkla, bir yandan da İsrail barbarlığıyla baş başa kaldı.

ABD destekli İsrail’in vahşette sınır tanımadığını, bugüne kadar yaptıklarından çok daha fazlasını hiç çekinmeden yapabileceğini görmüş olduk.

 

Filistin’deki soykırımdan dolayı ABD ve İsrail’i suçlamanın artık gereği yok zira onlar doğalarının gereğini yapıyorlar.

Artık net şekilde anlaşılmıştır ki, gözümüzün önünde gerçekleşen Müslüman katliamının asıl sorumlusu bizatihi Müslümanların kendileridir.

Neden böyle oldu?

Devamı: https://www.yenisafak.com/yazarlar/aydin-unal/yalniz-filistin-4603852

Bu haber toplam 100 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim