• İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Aziz Üstel: ÖNÜMÜZDEKİ 100 YIL!-2 ‘Müslümanlar birbirleriyle savaştıkça…’

Aziz Üstel: ÖNÜMÜZDEKİ 100 YIL!-2 ‘Müslümanlar birbirleriyle savaştıkça…’

CIA'nın ‘think-tank”i olarak bilinen Stratfor'a göre, dünya nüfusunun azalması sonucu, özellikle sanayileşmiş ülkelerde büyük nüfus kayıpları gözlenecek. Dünya nüfusunun azalması sonucu sanayileşmiş ülkelerde iş gücü kaybı, bu ülkelerin neredeyse durma noktasına gelmesine neden olacak. Yüz yılın ilk yarısından itibaren bugün göçmenlere karşı sınırlarını kapayan nice ülke, onları getirebilmek için olağanüstü çaba harcayacak. 

Bu değişikliklerse 21. yüz yılın son büyük bunalımına yol açacak. Meksika şu anda dünyadaki 15. en büyük ekonomik güçtür. Türklerin gelişmesine benzer olarak, Meksikalılar dünyadaki en büyük güçlerden biri olacak. Meksika'nın büyük iş gücü ekonomide hamle üstüne hamle yapmasını sağlayacak. 

ABD, Avrasya boyunca, düzenli ve beklenmedik müdahalelere karşı hazırlı olmak zorundadır artık. SSCB'nin çöküşünden sonra, bölgede denge sağlamak ve bölgesel bir gücün ortaya çıkmasını engellemek için bir dizi harekata soyundu. İlk olarak Kuveyt'e müdahale edildi. 

Devamı: https://www.star.com.tr/yazar/onumuzdeki-100-yil2-muslumanlar-birbirleriyle-savastikca-yazi-1435952/

Bu haber toplam 347 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim