• İstanbul 18 °C
  • Ankara 27 °C

Erzincan’da “Deprem Edebiyatı Paneli” gerçekleştirildi

Erzincan’da “Deprem Edebiyatı Paneli” gerçekleştirildi
Erzincan’da Türkiye Yazarlar Birliği tarafından düzenlenen panelde deprem edebiyatı üzerine konuşma yapılarak, depremlerde hayatlarını kaybeden vatandaşları yâd edildi.

Türkiye Yazarlar Birliği 45. yılında Ankara’dan Ardahan’a Kültür Kervanı etkinliği düzenledi. Kültür Kervanı etkinliği çerçevesinde Erzincan’da çeşitli programlar düzenledi. Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şubesi tarafından Erzincan’da organize edilen programlar dolu dolu geçti. İlk olarak şehir gezisi yapıldı. Daha sonra resmi ziyaretler, Erzincanlı yazarlarla buluşma ve Merhum Rıfkı Kaymaz yâd edildi.

Etkinliklerde son olarak Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şubesi Kültür Evi’nde Deprem Edebiyatı Paneli gerçekleştirildi. Panelin yöneticiliğini Türkiye Yazarlar Birliği Elazığ Şube Başkanı Nazım Payam yaptı.

Panele konuşmacı olarak Türkiye Yazarlar Birliği Kahramanmaraş Şube Başkanı Enver Çapar, Türkiye Yazarlar Birliği Sakarya Şube Başkanı Fahri Tuna, Türkiye Yazarlar Birliği Erzincan Şube Başkanı Halil İbrahim Özdemir ve Türkiye Yazarlar Birliği Şanlıurfa Şube Başkanı Doç. Dr. Mahmut Kaya katıldı.

Devamı: https://www.iha.com.tr/erzincan-haberleri/erzincanda-deprem-edebiyati-paneli-gerceklestirildi-36440838

 

Bu haber toplam 246 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim