• İstanbul 12 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 14 °C
  • Konya 5 °C
  • Sakarya 11 °C
  • Şanlıurfa 18 °C
  • Trabzon 13 °C
  • Gaziantep 11 °C
  • Bolu 9 °C
  • Bursa 13 °C

Nazif Gürdoğan'dan: İslam dünyası yeni bir Nuh gemisi arıyor

Nazif Gürdoğan'dan: İslam dünyası yeni bir Nuh gemisi arıyor
Atlantik'in iki yakasını tutan Amerika ve Avrupa ülkeleri, tarihin derinliklerinden kaynaklanan İslam korkusuyla, Müslüman ülkelerdeki demokrasi hareketlerini sürekli dinamitlediler.
nazifgurdoganhd

Atlantik'in iki yakasını tutan Amerika ve Avrupa ülkeleri, tarihin derinliklerinden kaynaklanan İslam korkusuyla, Müslüman ülkelerdeki demokrasi hareketlerini sürekli dinamitlediler. Hristiyan Batı dünyasının, İslam dünyasına karşı önyargılı tutumu, Avrupa'daki Müslüman düşmanlığını, Endülüs ve Osmanlı dönemlerindeki boyutlara taşıdı. Bütün dünyada terör islamla, terörist Müslümanla özdeşleştirildi.

*

Amerika'nın Orta Doğu'nun kalbindeki silahlı gücü İsrail, hukuk ve etik tanımayan savaş stratejileriyle, Orta Doğu'yu dehşet verici bir kan denizine dönüştürdü. Kan denizi, yalnızca İsrail'in değil, bölge ülkeleriyle birlikte, bütün dünyanın geleceğini tehdit ediyor. Filistinliler, Ürdünlüler, Lübnanlılar, Suriyeliler, Iraklılar, Mısırlılar ve Körfez ülkeleri, kendilerini barış adasına taşıyacak, kurtarıcı bir Nuh Gemisi bekliyorlar.

Yazının devamı için: http://yenisafak.com.tr/yazarlar/NazifGurdogan/islam-dunyasi-yeni-bir-nuh-gemisi-ariyor/55190

Bu haber toplam 630 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim