• İstanbul 14 °C
  • Ankara 16 °C

Ufuk Coşkun: Büyük İsrail Projesi ve İslam ülkeleri

Ufuk Coşkun: Büyük İsrail Projesi ve İslam ülkeleri
Altı aydır dünyanın gözü önünde işlenen korkunç bir soykırıma tanıklık ediyoruz. Altı aydır durmadan çocuk öldürüyorlar. Altı aydır tüm protestolara rağmen bir adım geri atmadılar.

Çocuğunun kopmuş kafasını alıp acil servise giden Filistinli babaları gördük. Bundan daha büyük bundan daha korkunç bir felaket yaşandı mı yeryüzünde?

Amerika ve İsrail gibi şeytanın hizmetkârı iki terörist ülkenin kıyımları durmak bilmiyor. Orada korkunç bir savaş yaşanıyor. Bizim uzmanlarımıza soracak olursanız bir üçüncü dünya savaşına ramak kaldı.

Yahu bundan ala dünya savaşı mı olur? Dünyanın tüm ülkelerini teslim almış bir küresel oligarşinin karşısında daha hangi savaşı bekliyorsunuz?

Geçenlerde İran lideri Ayetullah Ali Hamaney, İsrail'e karşı misillemenin meşru müdafaa haline geldiğini savunarak "Gerekli karşılığı vereceğiz. Onları cezalandıracağız" açıklamasında bulundu.

İranlı generaller de, İsrail'in "eylemlerinden pişman olacağını” söylüyorlardı. Evet, bir misilleme oldu. Peki, İsrail yaptıklarından pişman oldu mu? Hayır. Ancak İran en azından bir başlangıç yaptı.

Asıl sorun, Müslüman devletlerin yaşadığı yozlaşma ve çürümedir.

Filistin’de insanlık tarihinin en büyük vahşeti yaşanırken Endonezya, İsrail ile ilişkileri normalleştirme yolunda adımlar atacakmış mesela!

Dünyanın en kalabalık Müslüman nüfusunu barından bir ülke OECD’ye katılmak için dünyanın tek Yahudi Devleti ile ilişkilerini normalleştirmeye çalışıyor.

Bize bundan ala ceza mı var?

Bayram tatili için Milas’taydım. Bir köylü vatandaşı ile yaptığım kısa süreli bir sohbet beni derinden yaraladı. Vaktiyle AK Parti kazandı diye köyde davul çaldıran bu adam bugün din değiştirmekten bahsediyor.

Devamı: https://www.milatgazetesi.com/yazarlar/buyuk-israil-projesi-ve-islam-ulkeleri-752/

Bu haber toplam 81 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
    Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim