• İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Ufuk Coşkun: Kötülüğü kim sıradanlaştırıyor?

Ufuk Coşkun: Kötülüğü kim sıradanlaştırıyor?
Nereye baksak karmaşa, kaos, savaş ve gözyaşı var. Ayrıca çok ciddi bir toplumsal çürüme ile karşı karşıyayız. Aile mefhumu ortadan kalkıyor.

Neredeyse hiçbir meslekte etik kalmadı. Ne esnaf, esnaf gibi, ne siyasetçi, siyasetçi gibi ne sanatçı sanatçı gibi davranıyor.

Ne muhafazakârı, muhafazakâr ne liberali liberal, ne solcusu solcu ne de milliyetçisi milliyetçi. İdeolojik ayrışmalar da eşantiyon.

Farkında mısınız, aylardır Gazze’de çocuk katliamı yapan terörist İsrail’in soykırımı neredeyse sıradan bir vakıa haline geldi.

Biraz sosyal medya tepkisi, bir iki etkinlik düzeyinde resim sergisi, ilahiler, marşlar ve elbette coca-cola ve starbucks boykotu ve ellerindeki çubuklarla minnacık kalan Filistin haritasında stratejik analiz kasan asgari ücretli televizyon yorumcuları…

Yaklaşık 15 milyar dolarlık servetiyle 4 bin küsur düşünce kuruluşunu yönlendiren Tavistock Enstitüsü’nün yani algı yönetimi örgütünün bilincimizi kör etmesine izin veriyoruz.

Bilinmelidir ki zihin kontrolü ile kitleleri uyuşturmak ve kendi amaçları doğrultusunda kullanmak bu enstitünün bir numaralı hedefidir.

Buna nasıl maruz kaldığımızı anlatmaya çalışıyorum. Ana akım medyanın ve siyasetçilerin tek merkezden kumanda edildiği bu korkunç network düzeneğini anlayamazsak, uyuşmaya, uyutulmaya mahkum edileceğiz.

Bu kuruluşun öncelikli hedefi, halkın psikolojik gücünü kırmaktır. Bu amaçla Yeni Dünya Düzeni’ne hizmet etmektedir.

Özellikle eğitim aracılığıyla ortalama 300-400 kelime ile konuşmaya mahkum edilmiş bir ülkede kolaylıkla zihinleri uyuşturduklarını ifade edebilirim.

Eğer öyle olmasaydı hala laik, dindar kavgası yaşamıyor olurduk ve dünya sistemini çok iyi analiz edebilirdik.

Karşımızda korkunç bir örgütlenme var. Bu kitle, kötülüğün artmasıyla birlikte yani günah dolu bir dünyadan güya cennete kaçış planları yapmaktadır. Anlayacağınız kötülük arttıkça kaçma şansları da o kadar artacak.

Bu kitle, dünyayı yönetmek isteyen elit güçlerdir. O yüzden gençlerimizi, aile kurumuzu, fıtratımızı hedef almaktadır.

Dünyada kan ve gözyaşının çoğalması onların cennet dedikleri yeni dünya düzeni sisteminin inşa edilmesini kolaylaştıracaktır.

Devamı: https://www.milatgazetesi.com/yazarlar/kotulugu-kim-siradanlastiriyor-1989/

Bu haber toplam 208 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim