• İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

6. Bursa Uluslararası Fotoğraf Yarışması

6. Bursa Uluslararası Fotoğraf Yarışması
6. Bursa Uluslararası Fotoğraf Yarışması

6. Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali kapsamında düzenlenen bu yarışma, amatör ve profesyonel tüm fotoğraf sanatçılarına açıktır. Bu yarışma ile tüm katılımcıların festival programına doğal olarak katıldığı kabul edilmektedir. Yarışma kapsamında gelen fotoğraflar, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından bastırılacak ve Bursa Kent Konseyi’nin “Griye Veda, Renklere Merhaba Projesi” kapsamında yıl boyunca okullar, hastaneler, kamu kurumlarının duvarlarında yer almak üzere bağışlanacaktır. 5 yıldır yürütülen Festival yarışmalarından gelen 1500 fotoğraf, 63 kurumda sergilenmiş ve kurumların duvarlarında yer almıştır. Yarışmaya katılan sanatçılar, gönüllü olarak bu sosyal sorumluluk projesine katılmayı kabul ederler.

Konu: Kent, Kentli, Kentlilik, Kent Aidiyeti Diyalogları, Kent Aidiyeti, Kent Aşıkları, Kent Ayrılıkları, Kent Bilinci, Kent Bilinçliliği Diyalogları, Kent Birliktelikleri Kent Dayanışmaları, Kent Diyalogları, Kent Hoşgörüsü, Kent İletişim, Kent İşbirlikleri, Kent İşleri, Kent Kültürü, Kent Saygı, Kent Severlik. Kent Sporseverliği, Kent Takımdaşlığı, Kent Tutkuları, Kente Dokunuşlar, Kentli Ayrılıklar, Kentli Dayanışmalar, Kentli Diyalogları, Kentli Dokunuşlar, Kentli Hoşgörüsü, Kentli İletişim, Kentli İşler, Kentli Yaşam, Kentlilik Bilinci, Kentlilik Diyalogları.

Yarışma Koşulları:
1-Yarışma Dijital dalda yapılacaktır.
2-Yarışma tüm fotoğraf sanatçısı ve fotoğraf severlere açıktır. Sadece seçici kurul üyeleri ve birinci dereceden akrabaları katılamaz.

 

Devamı için : http://www.izdiham.com/6-bursa-uluslararasi-fotograf-yarismasi/

Bu haber toplam 869 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim