• İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Hüseyin Öztürk: Kifayetsiz ve Muhteris Muhalefet

Hüseyin Öztürk: Kifayetsiz ve Muhteris Muhalefet
Siyasetin en büyük problemi, kifayetsiz ve muhteris bir zihniyete sahip olmasıdır.

Kifayetsizliğin ve muhterisliğin başlıca görünen hali; üzerinde yaşadıkları topraklara ve içinde yaşadıkları topluma aidiyetsizlikleri ve kabullenememeleridir.

Mesela bu topraklarda ve üzerinde yaşayan milletimizle kardeş olabilmek, birlik ve beraberlik içerisinde yaşayabilmek için öncelikle o milletin dini-milli değer yargılarına karşı husumet beslenmemesi gerekir.

Muhalefetin iri gibi duranlarına bakıldığında, devletimize ve milletimize karşı bir aidiyet ve kabul görüntüsü vermemektedirler.

Siyaset şemsiyesi altında yanlarında tutmaya çalıştıkları çelimsiz ve küçükleri de arkalarına ekleyerek sürekli ayrıştırma, kavga, kargaşa çıkarma peşindedirler.

Haçlıların iki yüz yıldır ektikleri ve hâlâ da ekmeye çalıştıkları fitne tohumu saçmalarından öte bir şey yaptıkları da görülmemektedir.

Malum fitne ekicilerin en büyük yayıcısı, sahiplenicisi, tellalı, her ortamda beslenebilen çeşitli medya türlerindeki kargaları da unutmamalı. Geçelim.

Ehli insaf, ehli vicdan, ehli vatan ve ehli iman millet olarak gece-gündüz yatıp kalkıp dua etmeliyiz ki, dışarıdan ve içeriden devamlı bir taarruzla yapılan ihanetlere karşı dirençli bir devletimiz, devlet başkanımız ve hükümetimiz vardır.

Bu haber toplam 175 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim